Follow Me on Pinterest

neděle 17. listopadu 2013

Rychlé kuřecí chilli

2 kuřecí prsa
olej
sůl
pepř
1 lžička sušené bazalky
1 lžičky adžiky
1 chilli paprička
1 malá plechovka kukuřice a 1 plechovka fazolí v rajské omáčce (nebo lépe červené fazole s kukuřicí v chilli omáčce – Bonduelle)
tortilové placky
zelená paprika
rajčata
avokádo nebo guacamole
kysaná smetana
strouhaný sýr

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a narychlo osmahneme na kapce oleje. Osolíme, opepříme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku. Z kukuřice slijeme vodu, obsah obou konzerv přidáme do pánve a společně pár minut prohříváme. Podáváme zabalené do tortilových placek s nastrouhaným sýrem, nakrájenými rajčaty, nakrájeným avokádem nebo guacamole a podle chuti s kysanou smetanou. Chilli je také možné podávat s rýží nebo těstovinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat